Planningsmanagement

Planning is essentieel

Een planning is een essentieel onderdeel voor adequate sturing voor projecten. Door het aanbrengen van een overzichtelijke structuur en het inventariseren van de benodigde stappen om de projectdoelstellingen te behalen creëren wij dat stuur; planningsmanagement.

Een voorspelbaar project is wat wij beogen. Door het toevoegen van probabilistisch onderbouwde buffers zorgen wij voor robuustheid van de planning.

Planningsmanagement is niet een eenmalige activiteit maar een continu proces met als doel betrouwbare tijdsprognoses af te geven.

Wat doen wij?

Planningsmanagement uitvoeren zodat dit bijdraagt aan een voorspelbaar project.

De basis van ons werk is het neerzetten van een duidelijke structuur en het inventariseren van de activiteiten die in de toekomst gaan plaatsvinden. Aanvullend kan er worden gekeken naar het toekennen van capaciteit in de planningen, het doorrekening van risico’s (probabilistische planningen), scenarioanalyses en het analyseren en rapporteren van en over de voortgang.

Zullen we verder praten?

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van planningsmanagement binnen uw organisatie? Bel of stuur een mail om met een goed kop koffie te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

robin@iapo.nl 06 – 4302 3640

Robin Aartsma

adminPlanningsmanagement